AGP podjetje za inženiring, trgovino in zastopanje d.o.o.

AGP podjetje za inženiring, trgovino in zastopanje d.o.o.

Ker v Združenju GIZ Suha gradnja želimo, da naši člani skupaj z nami uresničujejo naše cilje, hkrati pa jih želimo na kratko predstaviti, vam v nadaljevanju predstavljamo podjetje iz Ljubljane, ki je specializirano za suhomontažno gradnjo in se lahko pohvali z več kot 30 letnimi izkušnjami.

Podjetje AGP podjetje za inženiring, trgovino in zastopanje d.o.o., s sedežem v Ljubljani šteje ekipo izkušenih in zanesljivih mojstrov, ki za stranke izvajajo suhomontažna dela. Profesionalno in strokovno izvajajo suhomontažna dela tako za fizične in pravne osebe, in iscer izdelavo predelnih sten spuščenih stropov, mansardnih oblog, izolacijo streh, oblaganje streh, napušče in pohištvo iz suhomontažnih materialov, itd.. Pri izvedbi suhomontažnih del uporabljajo materiale različnih vodilnih znamk s področja suhe gradnje, prav tako pa svoje znanje redno nadgrajujejo z udeležbami na seminarjih, izobraževalnih delavnicah in seveda s številnimi novimi projekti.

Svoje usluge nudi podjejte AGP D.O.O. na področju Domžal, Kamnika, Litije, Ljubljane, Trzina, Vrhnike, kar pomeni da zajemajo celotno Osrednjeslovensko regijo, kar ne pomeni, da ekipa podjetja ni pripravljena prevzeti projektov izven tega območja. Podjetje AGP D.O.O. je svojo zgodbo začelo davnega leta 1990 in si je v teh letih nabralo številne izkušnje in seveda tudi reference s katerimi lahko upraviči svojo kvaliteto in zanesljivost. V kolikor bi želeli dodatne informacije jih lahko kontaktirate na telefonsko številko 041 629 727 ali jim pišete na elektronski naslov agp@t-2.net in z veseljem se bodo odzvali in si vzeli čas za vas.