ZNAK KAKOVOSTI GIZ SUHA GRADNJA se podeljuje članom združenja, ki dosegajo visoko kakovost pri izvedbi suhomontažnih del, ki je v skladu s standardi in pravili stroke. Dodana vrednost, ki vam jo prinaša znak kakovosti:
 • Priznanje za kakovostno izvajanje del
 • Boljšo prepoznavnost podjetja na trgu
 • Dokazilo, da so zaposleni strokovno usposobljeni
 • Večji ugled podjetja v strokovni javnosti pri naročnikih in zaposlenih
 • Dokazilo, da se podjetje uspešno prilagaja spremembam v poslovnem okolju

Dobitniki znaka kakovosti 2017

 • ALFA-M d.o.o. -  Trzin 
 • Kast d.o.o. - Trzin
 • MGS Plus d.o.o. - Ljubljana-Črnuče
 • Montažer Založnik d.o.o. - Mislinja
 • Petrič Dizajn, Boštjan Petrič s.p. - Ribnica
 • SEBA d.o.o. - Celje
 • Segrad d.o.o. - Leskovec pri Krškem
 • Spectra 9 d.o.o. - Dol pri Hrastniku

o prejemnikih znaka kakovosti 2016

Podjetje ALFA-M d.o.o.

lahko ponudi naročniku popoln gradbeni inženiring od zasnove do izvedbe. Na področju suhomontažne gradnje vam izdelajo predelne stene, spuščene strope, dvignjene pode, poskrbijo za akustično oblogo vašega prostora ter toplotno izolacijo in požarno zaščito. V svoji ponudbi imajo tudi gradnjo lesenih objektov, ki so lahko individualne hiše, večstanovanjski objekti, pomožni objekti, poslovne zgradbe ali javni, oziroma proizvodni objekti. Svojo kakovost dokazujejo z »Znakom kakovosti GIZ suha gradnja« in mnogimi referenčnimi objekti.

Podjetje KAST d.o.o.

zagovarja vrednote, ki izhajajo tudi iz njihovega imena: kvaliteta, ambicije, strokovnost, tradicija. Specializirani so za izvedbo suhomontažnih, predvsem mavčno kartonskih, gradbenih sistemov. Posluh za kupca, dolgoletne izkušnje in stalno nadgrajevanje znanj, jim omogoča, da ostajajo med najboljšimi izvajalci suhomontažne gradnje, kar izkazujejo tudi s priznanjem »Znak kakovosti GIZ suha gradnja« že vse od leta 2004 dalje, na kar so še posebej ponosni.

Podjetje MGS Plus d.o.o.

na področju gradbenega inženiringa ter suhomontažne gradnje deluje že od leta 1992 in je preraslo v družinsko podjetje. V sklopu suhomontažne gradnje izvajajo storitve novogradenj in adaptacij. V vašem bivalnem ali delovnem okolju poskrbijo za popestritev prostora s kaskadami, poglobitvami, policami in drugimi rešitvami. Izvajajo strojne in elektro inštalacije, slikopleskarska in fasaderska dela in polagajo vse vrste zaključnih oblog. Za naročnika lahko izdelajo tudi energetsko izkaznico stavbe ter izvedejo meritve zrakotesnosti stavbnega ovoja in termografijo. Ponašajo se z mnogimi certifikati, licencami in priznanji, med drugim tudi z »Znakom kakovosti GIZ«.

Podjetje Montažer Založnik d.o.o.

je družinsko podjetje. Z njihovimi storitvami suhomontažne gradnje si lahko prostor uredite po vaši meri, pa naj gre za adaptacijo ali novogradnjo. Izvajajo vpihovanje celulozne izolacije, s katero stavbo toplotno in tudi zvočno izolirajo. Na področju zaključnih del v gradbeništvu naročniku lahko ponudijo izdelavo različnih vrst fasad ter klasične in dekorativne slikopleskarske storitve. Specializirali so se tudi za polaganje tapet, ki se ponovno vračajo v naše domove. Svojo kakovost že od leta 2004 dalje potrjujejo z »Znakom kakovosti GIZ suha gradnja«.

Podjetje Boštjan Petrič s.p.

je dobitnik priznanja »Znak kakovosti GIZ suha gradnja« že od leta 2010. Večkrat so prejeli priznanje za mojstrski izdelek. Ukvarjajo se z izdelavo mansard, stropov, predelnih sten, napuščov in štukatur, pri čemer je, kot radi poudarijo, pomembna pravilna izbira kakovostnih materialov. Poskrbijo za toplotno izolacijo in požarno zaščito vašega prostora. Vgrajujejo tudi strešna okna Velux. Na željo naročnika izdelajo detajle, ki so prilagojeni posebnostim prostora.

Podjetje Seba d.o.o.

SEBA d.o.o. je podjetje z več kot 25 letno tradicijo. Podjetje za visoko kakovost storitev in zadovoljstvo strank skrbi z usposobljenimi kadri, ki se nenehno strokovno izpopolnjujejo. V svoji trgovini nudijo celoten spekter kvalitetnih gradbenih materialov za suho gradnjo priznanih proizvajalcev. Podjetje Seba d.o.o. se ukvarja tudi s prenovo in energetsko sancijo stanovanjskih objektov, poslovnih prostorov in drugih zgradb, predvsem pa z.izvedbo suho montažne gradnje tako v poslovnih kot bivalnih prostorih. Iz vaših podstrešnih prostorov izdelajo uporabne in prijetne bivalne površine, izdelujejo napušče, pregradne stene, vgrajujejo drsna vrata, tudi suhe omete in estrihe. Vse od leta 2004 dalje so prejemniki priznanja “Znak kakovosti GIZ suha gradnja”.

Podjetje Segrad d.o.o.

je podjetje, ki kakovost suhomontažne gradnje potrjuje z »Znakom kakovosti GIZ suha gradnja« že vse od leta 2007 dalje. S storitvami suhomontažne gradnje razveseljujejo svoje naročnike, saj je uresničevanje ugodnega bivanja po željah kupcev njihovo vodilo pri delu. Ukvarjajo se z izdelavo mansard, stropov, predelnih sten, vgradnjo montažnih drsnih vrat, napuščov in drugih suhomontažnih del. Podjetje v svoji specializirani trgovini ponuja vse potrebno za izvedbo zaključnih gradbenih del.

Podjetje Spectra 9 d.o.o.

je družinsko podjetje, katerega vodilo je zadovoljiti kupca in mu pomagati k hitri in kakovosti izvedbi želenega projekta s storitvami suhomontažne gradnje. Pred pripravo posamezne ponudbe na objektu opravijo brezplačne meritve in svetujejo o možnih rešitvah. Na objektih vgrajujejo alu protipožarna okna, vrata in stene, s čimer poskrbijo za varnosti ljudi in premoženja. Izdelujejo alu fasade, na področju suhomontažne gradnje pa vgrajujejo mavčno-kartonske stenske obloge, dvignjene pode, sekundarne in kaskadne stropove, mansarde in napušče. S priznanjem »Znak kakovosti GIZ suha gradnja« se ponašajo že vse od leta 2004 dalje.

Pridružite se in postanite član združenja!

Skupaj smo lahko močnejši!

Podporni člani združenja